Det er penger å spare med god avfallssortering!

Når du skal pusse opp leiligheten, huset eller badet, eller kanskje rive en bod, er det ofte mye avfall som må håndteres. Avfallshåndtering kan imidlertid bli en kostbar affære dersom du ikke tar hensyn til riktig sortering fra starten av. Ved å sortere avfallet på riktig måte, kan du spare penger og samtidig bidra til en bedre miljøhåndtering av avfallet.

Hos Hente.no kan du enkelt bestille store avfallsekker som passer til alle typer avfall. Vi tilbyr flere størrelser av sekkene våre, avhengig av hvor mye avfall du har behov for å kvitte deg med. Når du har fylt opp sekkene med avfall, kan du bestille henting på nettstedet vårt, via e-post eller telefon. Vi henter avfallet på avtalt tidspunkt og sørger for at det blir levert til riktig mottak for videre behandling.

Ved å sortere avfallet fra leiligheten eller huset ditt i separate avfallsekker, for eksempel treverk i treverk-sekker og gips i gips-sekker, vil du kunne få ned prisen på avfallshåndteringen betraktelig. I tillegg bidrar du til en mer miljøvennlig behandling av avfallet ditt.

Hente.no tilbyr rimelige priser på alle avfallsfraksjoner og avfallsekker og ikke minst hentingen av avfallet. Ved å sortere avfallet ditt på riktig måte, kan du få enda bedre priser på henting og behandling av avfallet.