Få penger tilbake for ubrukte avfallssekker

Når du bestiller avfallssekker kan det være vanskelig å vite hvor mange avfallssekker du trenger. Noen ganger ender du opp med å ha en eller flere avfallssekker til overs.

Heldigvis kan du nå via oss i Hente få tilbake penger for ubrukte avfallssekker, samtidig som du bidrar til bedre avfallssortering.

På denne måten kan du være sikker på at du har tilstrekkelig med avfallssekker, samtidig som du kan få tilbake penger for eventuelle ubrukte sekker.

Slik fungerer det:

Hvis du har en eller flere avfallssekker til overs, kan du legge dem oppå avfallet som skal hentes. Når vi i Hente kommer for å hente avfallet, vil vi se ubrukte avfallsekker på toppen, og gi deg tilbake pengene for disse.

På denne måten kan du få tilbake pengene du har betalt for sekker som du ikke har brukt.

I tillegg til å få tilbake penger for ubrukte avfallsekker, vil denne ordningen også bidra til bedre avfallssortering. Du trenger ikke å bekymre deg for å ha for få avfallssekker, og du kan enkelt sortere avfallet ditt riktig.

Tilbakebetaling for ubrukte avfallsekker er en enkel og effektiv måte å spare penger og samtidig bidra til bedre avfallssortering. Når du bestiller avfallsekker, bør du derfor alltid vurdere hvor mange avfallsekker du trenger, og heller bestille noen ekstra for å være på den sikre siden.